Celkové množství cca 1,5 milion slepic je chováno na několika farmách v České republice. Nosnice jsou chovány především v halách vybavených obohacenými klecovými technologiemi, ale již asi 30 % jich je chováno alternativním způsobem, který umožňuje volný pohyb slepic.
Výroba vajec je pod stálou veterinární kontrolou. Snesená vejce jsou tříděna a balena ve vlastních třídírnách a na trh se tak dostávají čerstvá, vysoce kvalitní vejce, zabalena podle požadavků zákazníků.
Centrála společnosti je místem pro objednávky a další komunikaci se zákazníkem. Odtud se organizují dodávky vajec do tržní sítě v celé České republice a také prodeje do zahraničí.
Podle přání obchodníků jsou vejce dodávána většinou vlastní dopravou do obchodů a distribučních center vždy v požadované kvalitě, množství a čase. Zboží je po dobu přepravy uchováno v předepsané teplotě.